Sve manje prostora za Petruševa u Fili – stigao centar

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 11:16

Sve manje prostora za Petruševa u Fili – stigao centar

Filadelfija 76ersi doveli su centra Moa Bambu koji je potpisao jednogodišnji ugovor.

Siksersi su ovim potezom obezbedili podršku za svog ključnog igrača Džoela Embida u reketu, u slučaju da ograničeni slobodni agent Pol Rid ode u drugi tim.

Bambu su prošle nedelje otpustili Lejkersi, koji bi morali da mu plate 10,3 miliona dolara za sledeću sezonu da su ga zadržali.

A doveli su ga pre samo četiri meseca iz Orlando Medžika.

Prosečno je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beležio 3,7 poena i 4,6 skokova u devet mečeva u regularnom delu sezone, ali je zbog povrede skočnog zgloba početkom marta propustio završnicu.

Dolazak Bambe verovatno znači i da Siksersi ne računaju na srpskog krilnog centra Filipa Petruševa koji igra u Letnjoj ligi.

On je protekle noći bio blizu dabl-dabla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Petrušev će teško do NBA ugovora – Filadelfija dovela još jednog centra

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 10:12

Američki košarkaš Montrez Herel ponovo je član Filadelfija Seventisiksersa...Kako javlja Adrijan Vojnarovski, američki krilni centar i centar Montrez Herel ponovo je član Filadelfije...On se u Sikserse vraća na jednogodišnji ugovor nakon što je sezonu završio upravo u ovom timu...On je pred...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.