Izvor: Sportal.rs, 23.Apr.2024, 22:55

Petrović video svu moć Arsenala: Tobdžije napunile mrežu Srbina do vrha

Fudbaleri Arsenala deklasirali su Čelsi rezultatom 5:0 (1:0), u odloženom meču 29. kola Premijer lige. Srpski golman Đorđe Petrović morao je pet puta da vadi loptu iz mreže, iako je činio čuda na Emiratima.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenal protiv Čelsija ubedljiviji nego ikad: Petrović na „Emiratima“ izvadio pet lopti iz mreže, kao Borota na Hajberiju pre 45 godina

Izvor: Danas, 23.Apr.2024

U londonskom derbiju u zaostaloj utakmici 29. kola engleske fudbalske Premijer lige Arsenal je na "Emiratima" preslišao Čelsi s 5:0, što mu je i najubedljivija pobeda u utakmicama s njim u bilo kojem takmičenju, a od prvog susreta 1907. sastali su se 200. put.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.