Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2021, 05:49

Petrolera zapalila Barankabermehu: Garses otključao, Perez bombom dokrajčio Patriotas (VIDEO)

Ubedljiv trijumf domaćeg sastava za ulaz među pet timova prvenstva

Alijanca Petrolera konačno se odvojila od konkurencije pošto je ubedljivo savladala Patriotas rezultatom 3:0 (1:0) čime je opravdala drugi deo naziva, pošto je “zapalila“ navijače u Barankabermehu!

Sigurno, ubedljivo, rutinski! Aurinegri su od početka nametnuli ritam koji gosti nikako nisu mogli da prate, zbog čega je razlika mogla da bude čak i ubedljivija. Napadač Alijance Bajron >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Garses obeležio je meč s dva pogotka, međutim vezista Džon Perez strelac je najlepšeg pogotka na meču pošto je za konačnih 3:0 raspalio bombu koju golman Patriotasa Karlos Moskera nije mogao nikako da zaustavi.

Dominacija Alijance osetila se već u uvodnim minutima susreta kada je počela da “veze“ oko kaznenog prostora gostiju koji su uglavnom i bili fokusirani na čuvanje svoje mreže, izuzev kod jedne situacije u prvom delu kada je golman Hoze Luis Čunga bio ozbiljno uzdrman. Ali, lopta nije prošla.

Alijanca je znala kako da provali šifru protivničke odbrane i stigne već u prvom poluvremenu do gola. I to posle greške Patriotasa i izgubljene lopte u opasnoj zoni. Perez je poslao upotrebljivu loptu Garsesu koji je pravovremeno ispratio kretnju svog veziste, a završnica je bila lakši deo posla.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------

Gol nije omamio domaćina koji je nastavio da vrši pritisak u nameri da još koji put zatrese mrežu. To se desilo već u 63. minutu kada je Garses bio precizan sa penala. Prethodno je golman Moskera nepropisno oborio Hurtada Toresa u šesnaestercu i penal je morao da bude dosuđen.

Za miran san i lepši ugođaj navijačima pobrinuo se Perez posle ispaljenog hica izvan kaznenog prostora koji je završio tik kraj unutrašnjeg dela desne stative.

KOLUMBIJA – PRIMERA A, KLAUSURA – 10. kolo

Utorak:

Ekvidad – Pereira 1:1 (0:0)

/Lima 86 – Kano 48/

Petrolera – Patriotas 3:0 (1:0)

/Garses 38, 63 penal, Perez 78/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.