Petković za spas OFK Beograda

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković za spas OFK Beograda

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković (71) imenovan je u četvrtak za novog predsednika Skupštine OFK Beograda.

Čovek koji je igračku karijeru gradio u OFK Beogradu a i trenersku je započeo u klubu sa Stare Karaburme preuzeo je u četvrtak funkciju predsednik Skupštine "Romantičara".

Na današnjoj Skupštini Ilija Petković (71) je jednoglasnom odlukom izabran za prvog čoveka kluba koji je u tekućoj sezoni ispao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Prve lige Srbije.

"Voleo bih da se ova sednica dešavala pod drugim okolnostima. Ne smemo da gledamo iza sebe, voda je udarila na sva vrata, malo nas je i sve ćemo učiniti da se ujedinimo i dobro spremimo za narednu sezonu" kazao je Petković, a prenose "Novosti".

Predsednik Upravnog odbora Dragče Dimitrijević razrešen je dužnosti na današnjoj Skupštini, a za njegovog naslednika imenovan je Momčilo Minić.

OFK Beograd je nakon ispadanja iz Superlige Srbije zauzeo poslednje mesto u Prvoj ligi Srbije i naredne sezone igraće u Sprskoj ligi Beograd.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.