Ilija Petković predsednik Skupštine OFK Beograda

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilija Petković predsednik Skupštine OFK Beograda

Ilija Petković izabran je za predsednika Skupštine OFK Beograda na sednici Skupštine kluba održanoj u četvrtak na Staroj Karaburmi.

OFK Beograd već duže vreme je bez predsednika Skupštine jer je Dragoljub Lekić podneo ostavku, a funkciju vršioca dužnostio obavljao je do danas Momčilo Minić.

U klubu se nadaju da će povratak legende OFK Beograda na Staru Karaburmu doneti i bolje dane velikom klubu koji je u najtežoj situaciji u kojoj je klub ikada bio od >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << osnivanja.

Romantičari nisu uspeli da se izbore za opstanak u drugoligaškom društvu pa je pred Petkovićem i ostalima veliki izazov.

Momčilo Minić koji je obavljao funkciju vršioca dužnosti predsednika kluba sada će biti predsednik Upravnog odbora.

Pred sam početak sednice Skupštine, navijači, pripadnici Plave unije okupili su se ispred prostorija kluba da još jednom jasno stave do znanja kakav je njihov stav.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Petković za spas OFK Beograda

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković (71) imenovan je u četvrtak za novog predsednika Skupštine OFK Beograda...Čovek koji je igračku karijeru gradio u OFK Beogradu a i trenersku je započeo u klubu sa Stare Karaburme preuzeo je u četvrtak funkciju predsednik...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.