Pet razloga zbog kojih Ronaldo želi da ode iz Reala!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet razloga zbog kojih Ronaldo želi da ode iz Reala!

Vesti od juče potvrđene, Ramos odbio da komentariše, ali se Portugalcu izgleda sve skupilo. Klub neće popustiti...

Ne stišavaju se priče o Ronaldovom odlasku iz Reala, danas je Ramos odbio da o tome govori, uz poruku da ne zna šta se dešava. Mediji bliski klubu, dakle madridski ne negiraju da se nešto kuva, odnosno da Portugalac ima nameru da ode narednog leta.

Da li je istina da je to saopštio Florentinu Perezu i da neće odustati iako ima ugovor do 2021. teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je reći, tek ovih pet razloga se navode kao ključ njegove odluke.

1. Ugovor koji je mnogo slabiji od Mesijevog i Nejmarovog. Sadašnji i bivši igrač Barselone zarađuju neuporedivo više, dok Ronaldo ima 21 miliona po sezoni. Navodno je dobio obećanje da ako ostane, prošlog leta, pregovaraće se o poboljšanju ugovora, ali se to nije desilo.

2. Ronaldo ima problema sa navijačima, smatra da ga u klubu, ali i na tribinama ne cene dovoljno i da je to na neki način poruka da treba da ode.

3. Glasine o Nejmaru su ga pogodile, ne o dolasku Brazilca 2021. već narednog leta. Naime, Perez veruje da će biti silnih problema za PSŽ da ostane u granicama FFP i da će biti prinuđeni da se odreknu Nejmara. On je spreman da ponudi i Asensija kao deo dogovora.

4. Benzema, odnosno odluka da Francuz bude prodat. Kristijano se silno protivi tome, u pitanju je njegov omiljeni saigrač i spreman je i sam da napusti klub, ako "devetka" Reala bude prinuđena da ode iz Madrida.

5. Problemi sa porezom, odnosno činjenica da bi više zarađivao u Engleskoj zbog drugačijih zakona, ali i povratak u letnju sagu kada je Real prao ruke od čitave situacije teraju Ronalda da razmišlja o odlasku.

Kako smo pisali juče, da je došao Mbape, prošlog leta, on bi tražio da ode, mada je možda u pitanju bio i blef jer nije bilo opcija, PSŽ je uzeo Nejmara, a u Junajtedu je prepreka Murinjo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.