Neće Mesi nikuda

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće Mesi nikuda

Iz Španije stiže vest da je Argentinac poptisao novi ugovor sa katalonskim gigantom.

Informaciju je preneo Sky Sports, a izvor je predsednik španske Primere Havijer Tebas.

Tebas tvrdi da je Mesi već potpisao novi ugovor sa Barselonom, iako sa 'Nou Kampa' još nije stigla zvanična potvrda.

Poslednji ugovor koji je Mesi zvanično parafirao ističe u junu sledeće godine, pa se po tabloidnim medijima spekulisalo da bi mogao da napusti Barselonu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kraju sezone.

Inače, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena je stigao u glavni grad Katalonije kao 13-godišnjak iz Njuels Odl Bojsa, prošao 'La Masiju', a za prvi tim debitovao kao 16-goišnjak kod Franka Rajkarda na prijateljskoj utakmici protiv Porta, koji je tada sa klupe vodio Žoze Murinjo.

Mesi je do sada osvojio 29 trofeja sa Barsom - osam titula prvaka Španije, pet puta Kup Kralja, šest Superkupova Španije, četiri Lige šampiona, tri Superkupa Evrope i tri Svetska prvenstva za klubove.

Lionel Messi has signed a new contract at Barcelona, according to La Liga's president Javier Tebas. (Source: SkySports) pic.twitter.com/SGmzNNf5yp

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) November 15, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.