Pet klubova, dva giganta ne plaćaju plate u Italiji, čeka ih oduzimanje bodova?

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020, 12:46

Pet klubova, dva giganta ne plaćaju plate u Italiji, čeka ih oduzimanje bodova?

Fudbaleri u italijanskim klubovima ne dočekuju kraj godine u dobrom raspoloženju.

Čak pet klubova u Seriji A suočava se sa mogućom kaznom pošto duguje fudbalerima nekoliko zaostalih plata.

Kako prenosi Gazeta delo Sport, Lacio, Napoli, Sampdorija, Đenova i Benevento nisu isplaćivali zarade igračima od avgusta i moraće to da učine do početka narednog meseca.

Ukoliko to ne urade slede ima kazne oduzimanjem bodova, što će biti jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od većih skandala u Italiji nakon čuvenog "Kalčopolija".

Dodaje se da bi se spomenuti klubovi već suočili sa kaznom da im zbog specifične situacije oko virusa COVID-19 nije omogućeno odlaganje izvršenja obaveza do 1. decembra.

Ni ostalih klubovima osim "crne petorke" nisu u sjajnom položaju pošto Bolonja, Krotone, Inter, Parma i Roma nisu plaćali igrače od septembra.

Najbolje se drže Atalanta, Kaljari, Fiorentina, Juventus, Milan, Sasuolo, Specija, Torino, Udineze i Verona, koji duguju samo novembarsku platu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.