Pet evropskih klubova ponudilo po 45 miliona evra za Nejmara

Izvor: Blic, 28.Jun.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet evropskih klubova ponudilo po 45 miliona evra za Nejmara

Predsednik brazilskog prvoligaša Santosa Luiš Ribeiro potvrdio je da je pet klubova dobilo dozvolu da počne pregovore sa napadačem Nejmarom, pošto su ponudili dovoljno novca za obeštećenje - po 45 miliona evra.

Iako Ribeiro nije želeo da otkrije imena klubova, lokalni mediji u Brazilu navode da se radi o španskim klubovima Realu iz Madrida i Barseloni, engleskim Čelsiju i Mančester sitiju i ruskom Anžiju iz Mahačkale.

"Ne želimo da prodamo igrača, ali ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neko ponudi dovoljno novca, prema odredbama ugovora, moramo da ga pustimo. Radi se o velikim evropskim klubovima, koji su tražili da razgovaraju sa Nejmarom", naveo je Ribeiro.

Prvi čovek osvajača Kupa Libertadores kazao je da će predstavnici klubova razgovarati i sa Nejmarovim ocem, kao i sa njegovim menadžerom, Vagnerom.

Ipak, Ribeiro je dodao da se nada da će 19-godišnjak odlučiti da još ostane u Brazilu i da će odbiti ponude bogatih evropskih klubova.

Nejmar je ove sezone u Kupu Libertadores odigrao 13 utakmica i postigao šest golova. Za reprezentaciju Brazila odigrao je pet utakmica i dao četiri gola.

Povezane vesti: Santos zbog Nejmara zove Fifu u pomoć Čelsi ne odustaje od Nejmara Nejmar: Čelsi? Hoću da ostanem u Santosu Santos odbio ponudu Čelsija za Nejmara Čelsi ponudio 20 miliona evra za brazilsko čudo od deteta

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet klubova žele Nejmara

Izvor: Beta, 28.Jun.2011

BEOGRAD, 28. juna 2011. (Beta) - Predsednik brazilskog prvoligaša Santosa Luiš Ribeiro potvrdio je u utorak da je pet klubova dobilo dozvolu da počne pregovore sa napadačem Nejmarom, pošto su ponudili dovoljno novca za obeštećenje - po 45 miliona evra...Iako Ribeiro nije želeo da otkrije imena...

Nastavak na Beta...

Santos: Pet klubova može da pregovara sa Nejmarom

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2011, 00:39

Predsednik brazilskog prvoligaša Santosa Luiš Ribeiro potvrdio je da je pet klubova dobilo dozvolu da počne pregovore sa napadačem Nejmarom, pošto su ponudili dovoljno novca za obeštećenje - po 45 miliona evra...Iako Ribeiro nije želeo da otkrije imena klubova, lokalni mediji u Brazilu navode...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.