Pešić dobio veliko pojačanje pred meč sa Gruzijom

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 10:24

Pešić dobio veliko pojačanje pred meč sa Gruzijom

Košarkaška reprezentacija Srbije je dobar način je započela kvalifikacije za Eurobasket 2025. godine.

Orlovi su na svom terenu slavili protiv Finske, a 26. februara ih očekuje meč drugog kola, gde viceprvaci sveta gostovati ekipi Gruzije.

Za taj meč će selektor Srbije Svetislav Pešić moći da računa na Ognjena Dobrića, koga je strateg Orlova ostavio van terena za meč protiv Finske zbog problema sa povredom.

Sada je situacija mnogo bolja, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će košarkaš Virtusa moći da se stavi na raspolaganje Pešiću za ovaj meč koji se igra u prestonici Gruzije. Dobrić se dosta muči sa povredama i minutažom u Bolonji ove sezone, a upravi mu je to neophodno kako bi uhvatio ritam i spreman dočekao Olimpijske igre u Parizu.

Dobrić će igrati, ali selektor Srbije i na ovom meču neće moći da računa na Uroša Trifunovića. On je blago istegao zadnju ložu, pa zbog toga ga nije bilo na utakmici protiv Finaca, a neće ga biti ni na meču protiv Gruzije. tako da se košarkaš Partizana sada može staviti na raspolaganje Željku Obradoviću za nastavak sezone crno-belih.

Srbija se u kvalifikacijama za plasman na Eurobasket 2025. godine nalazi u grupi sa Danskom, Finskom i Gruzijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.