Pero Antić zvezdaš u srcu: Istetovirao grb delija na ruci

Izvor: Blic, 02.Jul.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pero Antić zvezdaš u srcu: Istetovirao grb delija na ruci

Makedonski košarkaš Pero Antić poznat je po velikom broju tetovaža, a poslednja koju je uradio govori o njegovom navijačkom opredeljenju koje nikada nije krio.

Snažni centar, kome je istekao ugovor sa Olimpijakosom, istetovirao je grb delija na desnoj ruci i sliku postavio na Tviter uz komentar: "Veliki respekt za Delije Sever".

Navijači Zvezde su očito ostavili neizbrisiv trag u Antićevom sećanju dok je nosio crveno-beli dres od 2005. do 2007. godine, a i prošle godine je bio u Pioniru kako bi bodrio igrače bivšeg kluba u finalu plej-ofa protiv Partizana.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pero Antić istetovirao grb Delija na ruci (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jul.2013, 02:21

Pero Antić, makedonski reprezentativac, istetovirao je grb Delija na desnoj ruci. I ranije se košarkaš Olimpijakosa javno deklarisao kao vatreni navijač Crvene zvezde, za koju je i nastupao od 2005. do 2007. godine.. (FOTO: Tviter). Ovoga puta Antić je otišao korak dalje, sa tetovažom kojom je...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.