Peres želi Kaku,Ronalda,Vengera...

Izvor: B92, 04.Maj.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peres želi Kaku,Ronalda,Vengera...

Španska Marka, tradicionalno bliska madridskom Realu, objavila je u ponedeljak program nekadašnjeg predsednika "kraljevskog kluba" Florentina Peresa.

Peres će svoju kandidaturu i zvanično saopštiti 14.maja, a program, za koji se pred izbore izjašnjavaju članovi skupštine i "sociosi", trebalo bi da donese ubedljivu pobedu čoveku koji je stvorio "galaktikose", spasao klub bankrota, ali i ostao bez trofeja za tri godine predsednikovanja.

Kako prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marka, Peres planira da dovede Brazilca Kaku, Portugalca Kristijana Ronalda, Seska Fabregasa i Ćabija Alonsa. Mesto trenera bilo bi ponuđeno za ogroman novac Arsenu Vengeru, a sportski direktor ponovo bi bio Argentinac Valdano koji je taj posao obavljao i u prvom Peresovom mandatu.

Španski mediji prenose da je pobeda Florentina Peresa praktično gotova stvar. Razlog više je ubedljiv poraz od Barselone 6:2 u subotu na Santjago Bernabeu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.