Ponedeljak, 04.05.2009.

18:55

Peres želi Kaku,Ronalda,Vengera...

Španska Marka, tradicionalno bliska madridskom Realu, objavila je u ponedeljak program nekadašnjeg predsednika "kraljevskog kluba" Florentina Peresa.

Izvor: B92, Marka

Default images

Peres će svoju kandidaturu i zvanično saopštiti 14.maja, a program, za koji se pred izbore izjašnjavaju članovi skupštine i „sociosi“, trebalo bi da donese ubedljivu pobedu čoveku koji je stvorio „galaktikose“, spasao klub bankrota, ali i ostao bez trofeja za tri godine predsednikovanja.

Kako prenosi Marka, Peres planira da dovede Brazilca Kaku, Portugalca Kristijana Ronalda, Seska Fabregasa i Ćabija Alonsa. Mesto trenera bilo bi ponuđeno za ogroman novac Arsenu Vengeru, a sportski direktor ponovo bi bio Argentinac Valdano koji je taj posao obavljao i u prvom Peresovom mandatu.

Španski mediji prenose da je pobeda Florentina Peresa praktično gotova stvar. Razlog više je ubedljiv poraz od Barselone 6:2 u subotu na Santjago Bernabeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: