Peno potpisao ugovor sa Albom, pa napustio klub! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 15:05

Peno potpisao ugovor sa Albom, pa napustio klub! (foto)

Reprezentativac Srbije u novoj sredini.

Kao što je i najavljeno, berlinska Alba je produžila ugovor sa Stefanom Penom, ali ga je odmah poslala na pozajmicu u redove Rasta Fehte.

Potpisao je novi trogodišnji ugovor sa sastavom iz Berlina, a sada će dobiti priliku da se u Fehti vrati na pravi put, nakon teške povrede.

Podsetimo da je doživeo tešku povredu kolena još u februaru 2019. godine, na teren se vratio tek u junu, kada je nastavljena Bundesliga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon prekida zbog pandemije.

Proveo je gotovo godinu i po dana van terena, u Albi su svesni da ima veliki potencijal, ali smatraju da je za njegov razvoj najbolje da jednu sezonu provede u dobrom timu, u kojem će igrati u kontinuitetu.

"Stefan je došao kod nas kao mlad igrač i napredovao je mnogo. Nije imao sreće sa povredom, ali je krajem sezone pokazao da je spreman da igra. Produžili smo ugovor na još tri godine jer imamo poverenja u njega. Kako bi se potpuno vratio u formu, važno je da igra konstantno, zato smo odlučili da narednu sezonu provede u Fehti", izjavio je sportski direktor nemačkog šampiona Himar Oheda Perez.

Der Vertrag von @StefanPeno wurde um drei Jahre verlängert. In der kommenden Saison wird er an @rastavechta ausgeliehen.

All the best, Stefan! 🙌

Alle Infos: https://t.co/a2OyMtOzG5

Foto: Camera4 pic.twitter.com/Ubv97guVam

— ALBA BERLIN (@albaberlin) August 7, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Peno potpisao sa Albom na tri godine, ali ide na pozajmicu

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020

Igraće u Rasta Vehti naredne sezone..Stefan Peno potpisao je novi ugovor sa Albom iz Berlina i to na tri godine, a naredne sezone biće prosleđen na kaljenje u nemački tim Rasta Vehtu..."Peno je došao kod nas kao mlad igrač i dobro se razvijao. Nije imao sreće sa povredama, ali je pokazao da je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.