Penal serija u Argentini na dva gola – blato progutalo stopalo igraču VIDEO

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 11:52

Penal serija u Argentini na dva gola – blato "progutalo" stopalo igraču VIDEO

Fudbaleri San Lorenca plasirali su se u narednu rundu nacionalnog Kupa posle boljeg izvođenja penala protiv Platensea.

Utakmicu je obeležio golman domaćeg tima Augusto Batalja sa dva odbranjena penala i pobedničkim golom sa "kreča".

Neobično, penal serija je počela na jednom, a završena je na drugom golu jer ispred prvog nije bilo uslova da se ona nastavi.

Fudbaleru San Lorenca Luanu je prilikom udarca u prvoj seriji (na 1:0 za Platense) čitavo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stopalo stajne noge "propalo" u zemlju što je bilo ključno da promaši taj pokušaj.

Sudije nisu ponovile udarac, jer nije bilo VAR-a da konstatuje da se teren bukvalno "otvorio", ali je serija odmah potom nastavljena na drugoj strani terena - nakon što su arbitri ipak utvrdili da nije moguće izvoditi udarce na prvobitno određenoj strani.

Prelazak na novi gol posrećio se San Lorencu.

Batalja je zablistao na golu sa dva odbranjena udaraca a potom je sam izveo poslednji šut i odveo svoj tim u narednu fazu takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Filip Kostić promašio penal za pobedu protiv Milana, ali ga je golman „spasio“

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jul.2023, 08:30

Nije Srbin na kraju bio tragičar .. . Fudbaleri Juventusa i Milana odigrali su prijateljski meč na turneji u SAD koji je završen trijumfom Stare dame posle boljeg izvođenja jedanaesteraca!. Posle regularnog dela bilo je 2:2, da bi Juve u penal...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.