Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jul.2023, 08:30

Filip Kostić promašio penal za pobedu protiv Milana, ali ga je golman „spasio“

Nije Srbin na kraju bio tragičar


Fudbaleri Juventusa i Milana odigrali su prijateljski meč na turneji u SAD koji je završen trijumfom Stare dame posle boljeg izvođenja jedanaesteraca!
Posle regularnog dela bilo je 2:2, da bi Juve u penal seriji slavio sa 4:3, uz velikih broj neiskorištenih šuteva. Među >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << njima je bio i onaj Filipa Kostića koji je mogao da postane tragičar.
Imao je srpski reprezentativca šut za pobedu u petoj seriji, da bi njegov udarac zaustavio rezervni golman Milana Sportijelo. Ipak, Kostićev saigrač Pinsoljio, takođe rezervni čuvar mreže Juvea, zaustavio je šut Bartesanjija već u narednoj rundi, da Sule stavio tačku na trijumf.
Vodio je Milan na poluvremenu sa 2:1, golovima Tijaoa i Žirua, dok je za Juventus pogađao Danilo. Kao i Rugani već u 48. minutu.
Vredi pomenuti i to da drugi srpski reprezentativac, Dušan Vlahović, nije igrao na ovoj utakmici. Nije čak sedeo ni na klupi.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Filip Kostić promašio penal za pobedu protiv Milana, ali ga je golman “spasio”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jul.2023

Nije Srbin na kraju bio tragičar Fudbaleri Juventusa i Milana odigrali su prijateljski meč na turneji u SAD koji je završen trijumfom Stare dame posle boljeg izvođenja jedanaesteraca! Posle regularnog dela bilo je 2:2, da bi Juve u penal seriji slavio sa 4:3, uz velikih broj neiskorištenih šuteva....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.