Pele, lako ti je da budeš takav golgeter - kada imaš ovakvog pakera! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pele, lako ti je da budeš takav golgeter - kada imaš ovakvog pakera! (VIDEO)

Dušan Tadić na maestralan način namestio drugi pogodak Sautemptina protiv Bornmuta

Sjajni italijanski napadač Gracijano Pele postigao je i šesti gol za Sautempton u ovoj sezoni Premijer lige, ali ne bi baš mogao da se diči takvim učinkom da na levom boku nema takvog pakera kao što je Dušan Tadić.

Tako je bili i ove večeri protiv Bornmuta. Srpski reprezentativac je u 36. minutu napravio fenomenalnu biciklicu na levom boku, lagano izbacio Adama Smita iz težišta i potom pogodio u "trepavicu" Italijana koji je svojim najjačim oružjem, udarcem glavom, matirao nemoćnog Federičija.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VIDEO: Tadić opet "spakovao" gol!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2015

Srpski reprezentativac Dušan Tadić igra u odličnoj formi u dresu "svetaca". Lucidni vezista "svetaca" namestio je drugi gol Sautemptona protiv Bornmuta, u 11. kolu Premijer lige...Nekadašnji igrač Vojvodine, Groningena i Tventea sjajno je centrirao ka Grasijanu Peleu, koji je u 36. minutu glavom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.