Peh za Dortmund i Jermeniju: Mkhitarijan pauzira mesec dana, ne igra protiv Srbije

Izvor: Blic, 21.Sep.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peh za Dortmund i Jermeniju: Mkhitarijan pauzira mesec dana, ne igra protiv Srbije

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Henrik Mkhitarijan pauziraće četiri nedelje zbog povrede stopala koju je zadobio u završnici poraza od 2:0 protiv Majnca u subotu.

On je šesti igrač Dortmunda koji je povređen, uz Marka Rojsa, Ikaja Gundogana, Olivera Kirha. Nurija Sahina i Jakuba Blaščikovskog, a ujedno neće moći da igra za reprezentaciju Jermenije protiv Srbije 11. oktobra u kvalifikacijama za EURO2016.

Mkhitarijan se povredio pri pokušaju šuta igrajući za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Borusiju, kada se u 90. minutu sudario sa igračem Majnca.

"Pretpostavlja se da on neće moći da igra pre kraja oktobra", kaže se u klupskom saopštenju.

Dortmund je započeo takmičenje u Ligi šampiona pobedom nad Arsenalom od 2:0, a Mkhitarijan će zbog povrede morati da propusti njihove sledeće dve utakmice grupne faze takmičenja , protiv Anderlehta i Galatasaraja u oktobru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.