Jermeni bez Mhitarijana protiv Srbije

Izvor: RTS, 21.Sep.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jermeni bez Mhitarijana protiv Srbije

Najbolji igrač reprezentacije Jermenije, Henrik Mhitarijan, povredio je ligamente desnog stopala. Ova povreda će sjajnog vezistu Borusije iz Dortmunda odvojiti od terena četiri nedelja, što automatski znači da ga nećemo gledati u meču sa selekcijom Srbije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Henrik Mhitarijan pokidao je ligamente desnog stopala zbog čega će pauzirati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oko četiri nedelje, saopštio je bundesligaški klub.

Mhitarijan se povredio u poslednjem minutu jučerašnje utakmice protiv Majnca, koju je Borusija izgubila sa 0:2, a u saopštenju se navodi da će se 25-godišnji fudbaler na teren najverovatnije vratiti krajem oktobra.

Jermenski reprezentativac Mhitarijan će tako propustiti utakmicu sa Srbijom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, koja se igra 11. oktobra u Jerevanu.

Mhitarijan je šesti igrač Borusije iz Dortmunda koji će pauzirati zbog povreda. Pre njega povredili su se Marko Rojs, Jakub Blažčikovski, Ilkaj Gundogan, Nuri Šahin i Oliver Kirh.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jermeni bez Mhitarjana protiv Srbije

Izvor: RTS, 21.Sep.2014

Najbolji igrač reprezentacije Jermenije, Henrik Mhitarjan, povredio je ligamente desnog stopala. Ova povreda će sjajnog vezistu Borusije iz Dortmunda odvojiti od terena četiri nedelje, što automatski znači da ga nećemo gledati u meču sa selekcijom Srbije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo...Fudbaler...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.