Pecarski nosio Partizan, odlična partija Gosa

Izvor: B92, 07.Sep.2017, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pecarski nosio Partizan, odlična partija Gosa

Košarkaši Partizana odigrali su drugi pripremni meč za novu sezonu u kome su zabeležili prvu pobedu, savladana je Igokea sa 77:65 (23:21, 20:17, 19:11, 15:16).

U drugom test meču ove sezone, trener Nikola Marković je proverio sve igrače koji su mu u ovom trenutku bili na raspolaganju.

U odsustvu trenera Nikolića koji se sa nacionalnim timom Srbije nalazi na Evropskom prvenstvu u Turskoj, ekipu je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponovo vodio Nikola Marković, koji je kao i protiv Oldenburga, isprobao sve, u ovom trenutku, raspoložive igrače.

Prvi nastup u crno-belom dresu zabeležili su plejmejker Najdžel Vilijams-Gos, bek Andreja Stevanović i centar Obrad Tomić, dok su meč sa strane posmatrali Vanja Marinković, Aleksandar Araniović, Dimitrije Nikolić, Novica Veličković i Marko Čakarević. U ekipi Partizana, igrao je i Đoko Šalić koji trenira sa crno-belima već nedelju dana.

Najefikasniji je bio novi igrač Partizana Marko Pecarski sa 19 poena, Strahinja Gavrilović upisao je 15, dok je Đoko Šalić ubacio 11 poena. Danilo Šibalić je sa 19 poena bio najbolji u timu iz Republike Srpske.

Narednu proveru, crno-beli će imati 12. i 13. septembra na turniru koji organizuje KK Mega Bemaks.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.