Parni Valjak upisao prvu pobedu na pripremama

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Parni Valjak" upisao prvu pobedu na pripremama

Košarkaši Partizana savladali su u sredu Igokeu u okviru drugog kontrolnog meča koji su odigrali u sklopu priprema.

Beogradski crno-beli večeras su u utakmici zatvorenog tipa savladali Igokeu rezultatom 77:65 (23:21, 20:17, 19:11, 15:16) i tako upisali prvu pobedu u pripremama za novu sezonu.

Partizan je pre duela sa Igokeom igrao protiv Oldenburga koji je bio bolji i slavio rezultatom 88:73.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ekipu je sa klupe i večeras vodio pomoćnik šefa struke Nikola Marković, a najefikasniji u trijumfu nad Igokeom bio je Marko Pecarski sa 19 poena.

Strahinja Gavrilović ubacio je 15, a povratnik u redove Partizana Đoko Šalić koji je još uvek na probi postigao je 11 poena.

Novajlija Vilijams Gos postigao je 13 poena, dok je u protivničkoj ekipi Šibalić ubacio 19 poena.

Narednu proveru Partizan će imati na turniru Mega Bemaksa naredne nedelje.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva pobeda Partizana na pripremama

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2017

Savladana Igokea..Posle poraza od nemačkog Oldenburga, košarkaši Partizana su zabeležili prvu pobedu na pripremama. Crno-beli su u Pioniru savladali Igokeu 77:65, a vodili su tokom većeg dela meča i držali rezultat pod kontrolom. ..Partizan je bio lišen usluga povređenog Vanje Marinkovića,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Pecarski nosio Partizan, odlična partija Gosa

Izvor: B92, 07.Sep.2017, 08:43

Košarkaši Partizana odigrali su drugi pripremni meč za novu sezonu u kome su zabeležili prvu pobedu, savladana je Igokea sa 77:65 (23:21, 20:17, 19:11, 15:16)...U drugom test meču ove sezone, trener Nikola Marković je proverio sve igrače koji su mu u ovom trenutku bili na raspolaganju...U odsustvu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.