Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2021, 19:09

Paunovićev Reding ponovo zabrljao, Šefild procevetao

Velika pobeda Blekburna nad Prestonom – 1:0

Reding je ponovo zabrljao. Veliki navijači tog kluba, koji predvodi Veljko Paunović, verovali su da je prethodna pobeda nad Svonsijem (3:2), prekretnica sezone. I da će srpski stručnjak uspeti da pokrene tim. Međutim, ponovo je Reding kiksirao, pošto je na svom stadionu morao da se zadovolji remijem protiv Hal Sitija – 1:1

Nije to bio zicer za Paunovićevu četu, ali sve na svojoj strani imao domaćin. Nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << reprezentativac Engleske Endi Kerol pokazao je da je sposoban da nosi tim u nastavku sezone. Drugim golom od kada je zadužio dres Redinga doveo je domaćina u vođstvo.

Imao je Paunovićev tim šansu da dokusuri rivala. Igrao je vrlo pristojnu Reding, ali je trenutak dekoncentracije iskoristio Vilks početkom drugog poluvremena da postavi konačan rezultat. Za Paunovićev nespokoj i vrlo mršav učinak. Posle ovog kola Reding ima samo pet bodova više od ugroženog Piterbora.

Rukovodstvo Šefild Junajted je doblo ono što je tražio odlukom da smeni Slavišu Jokanovića. Počeo je Šefild da beži iz ugrožene zone, i upuca brejk na teškom gostovanju Kardifu. Morali su gosti da drhte kada je konačan utisak u pitanju, čak su pirmili gol sa igračem više. Ali na kraju je bilo 3:2 i treća uzastopna pobeda za nekadašnji Jokanovićev tim.

Kardif je poveo u ranoj fazi meča, ali se Šefild nije predavao. Daleko od toga. Odigrao je Šefild jednu od najboljih utakmica u sezoni, posebno u ofanzivnom delu. Čekali su i sačekali period kada su za 12 minuta postigli tri gola. Režiseri velikog preokreta bili su Vajt, Goldrik i Šarp. Međutim, morali su da drhte na kraju gostujući navijači.

Veliku pobedu u nastojanjima da se domogne Premijer Lige ostvario je Blekburn. Mučili su se Roversi protiv Prestona, ali su do zaslužene pobede stigli pogotkom Breratona – 1:0.

ENGLESKA 2 – 21. KOLO

Petak

Fulam - Bornmut 1:1 (0:0)

/Adarbiojo 84 - Solanke 46/

Subota

Koventri - VBA 1:2 (0:2)

/Mekfadzean 83 - Grant 20. Mekfadzean 83/

Barnsli - Hadersfild 1:1 (1:1)

/Moris 45 - Brajan 33/

Blekburn - Preseton 1:0 (0:0)

/Breraton 53/

Blekpul- Luton 0:3 (0:1)

/Bredli 42, Adebajo 58, Klark 90+1/

Bristol Siti - Derbi 1:0 (1:0)

/Skot 16/

Kardif - Šefild Junajted 2:3 (1:0)

/Haris 32, Mekginis 90 - Vajt 62, Šarp 73, Goldrik 75/

Midlzbro - Svonsi 1:0 (1:0)

/Džons 26/

Notingem Forest - Peterboro 1:0 (1:0)

/Džons 26/

Reding - Hal Siti 1:1 (1:0)

/Kerol 45+2 - Vilks 55/

Milvol - Birmingem 3:1 (2:0)

/Volas 10, Bredšou 41, Evans 73 - Dini 56/

***Kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.