Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2021, 23:01

Paulista: Gostovanja i neefikasnost, Interova pogubna kombinacija koja raduje Ponte Pretu

Duel timova koji žele da se drugim uzastopnim trijumfom domognu druge pozicije u svojim grupama

U osmom kolu šampionata Paulista na Mojzes Lukareli stadionu očekuje nas komšijski duel Ponte Prete i Intera iz Limeire (01.00). Susret timova koji su u potrazi za drugom uzastopnom pobedom, koja bi odvela do druge pozicije u njihovim grupama.

Preokretom protiv Sao Kaetana Ponte Preta je stigla do brojke od deset bodova u sezoni, jedan manje od Ferovijarije, koja je sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << remizirala sa Bragantinom, pa bi Makaka u slučaju trijumfra preuzela drugu poziciju.

01.00: (1,80) Ponte Preta (3,40) Inter Limeira (4,10)

Ali i Inter želi nova tri boda. U prethodnom kolu je pobedom nad Ituanom prekinuo niz od tri poraza i konačno došao do daha. Botafogo ima bod prednosti, ali je sinoć takođe remizirao, što tim iz Limeire dovodi u situaciju da trijumfom večeras može do drugog mesta. Ono što goste posebno muči jesu neefikasnost i gostovanja, pošto su na dosadašnjih sedam utakmica postigli samo tri gola, a na tri meča izvan svog terena nisu osvojili ni bod.

Kako je za Ponte Pretu maraton započeo (igra na svaka tri dana), trener Fabio Moreno polako oseća posledice zgusnutog rasporeda. Napadač Niltinjo ima problema sa mišićem, dok će defanzivac Luizao i vezista Davan dobiti preko potreban odmor. Rotacija će izvesno biti, što bi u poslednjoj liniji trebalo da otvori prostora za Rajana da odigra prvi meč u sezoni.

Kadrovskih problema ima i u gostujućem sastavu. Pored povređenih Ferugema, Čarlsa i Lea Silve, trener Tijago Karpini neće moći da računa ni na Talisona i Dejvida, koji su dobili treći žuti karton na meču protiv Ituane, te će morati da “odrade“ suspenziju.

Timovi su se do sada sastajali dva puta i u oba navrata slavio je domaćin.

BRAZIL, PAULISTA - 8. KOLO

Utorak

01.00: (1,80) Ponte Preta (3,40) Inter Limeira (4,10)

03.15: (3,00) Santo Andre (2,95) Guarani (2,45)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.