Partizanu stigla zanimljiva ponuda iz Primere, Španci dobili odgovor!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 16:04

Partizanu stigla zanimljiva ponuda iz Primere, Španci dobili odgovor!

Nekadašnji polufinalista Lige šampiona zainteresovan za fudbalera "crno-belih".

Partizan je eliminacijom iz Evrope uskratio sebi ozbiljne prihode koje će možda morati da nadomesti prodajom nekih od ključnih igrača.

Prva zanimljiva ponuda stigla je iz Primere, tačnije Viljareal je poslao zvaničnu ponudu vrednu 5.000.000 evra za Umara Sadika, prenosi Telegraf.

Isti izvor navodi da su "crno-beli" odbili ponudu koja nije bila ni razmatrana, te poslali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jasan signal.

Partizan ne odustaje od 12.000.000 evra, a kako "žuta podmornica" u ovom trenutku nije u mogućnosti da ponudi više od 5.000.000, Španci su ubacili i različite bonuse koji su realtivno lako ostvarivi.

U tom slučaju bi transfer iznosio oko 8.000.000, međutim u Humskoj nisu želeli da razmatraju takvu mogućnost.

Barem za sada...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.