Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020, 15:23

Kepa Arizabalaga na najnižim granama - niko ga neće ni na pozajmicu

Problem pravi plata od 5.500.000 godišnje

Frenk Lampard je označio Eduarda Mendija kao prvi izbor meču stativama ove sezone, rezerva će biti Vili Kabaljero, a Kepa Arizabalaga je trenutno samo pojava koja pravi probleme i troškove Čelsiju. Još koji dan pa ćemo ući u foto-finiš prelaznog roka, a Plavci ne mogu da pronađu klub koji bi u svoje redove doveo preplaćenog španskog rekordera (80.000.000 evra).

Čelsiju je jasno da najskuplje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << plaćenog golmana u istoriji fudbala ne može da proda po željenoj ceni, a preambiciozno su je postavili na 60.000.000 evra. Prodao bi ga londosnki tim bez razmišljanja i manje novca. Međutim, odnos cene, kvaliteta, kikseva i ispada poput onog kada nije hteo da ustupi mesto Kabaljeru neposredno pre penal serije sa Mančester Sitijem u Liga kupu govori da se radi o tempiranoj bombi.

Uprava kluba sa Stamford Bridža bi glatko pustila Kepu na pozajmicu i na tome se ovih dana uveliko radi, ali ponovo nema kluba koji bi bio spreman da ga za godinu dana plati 5.500.000 evra. Čelsi je čak pristao da preuzme polovinu troškova na sebe, ali i dalje se niko ne oglašava.

Pre dve godine u Čelsiju se mislilo da je basnoslovna suma novca rešila pitanje čuvara mreže za narednu deceniju. Kepa je kvalitetno branio do čuvenog suprotstavljanja “autoritetu” Mauricija Sarija. Od tada više nije isti golman, a Čelsi gleda kako da što više redukuje štetu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.