Partizanu samo bod protiv Radničkog

Izvor: Press, 28.Feb.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu samo bod protiv Radničkog

Fudbaleri Partizana ponovo nisu uspeli da stignu do pobede. Posle remija sa ekipom Voždovca na svom terenu (3:3) crno – beli su ovoga puta ugostili Radnički iz Niša. Meč je završen rezultatom 0:0, a navijači su ponovo pokazali šta misle horskim pevanjem “Uprava napolje”, “Uprava napolelje”.
Partizan je imao inicijativu tokom prvog poluvremena, a već posle 60 sekundi igre crno – beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su mogli do vođstva. Akciju je počeo Drinčić, posle gužve u šesnaestercu lopa je stigla do Ninkovića čiji je udarac defanzivac Lakić Pešić uspeo da izbaci u korner. Nišlije nisu došle da se brane, pa su u 15. minute imali kolosalnu priliku. Ašćerić je pobegao da desnom krilu, izašao je sam ispred golmana Žikovića koji je krajnjim naporom uspeo da spreči Radnički da stigne do prednosti. Do kraja prvogh poluvremena videli smo nekoliko pokušaja iz daljine i solidnu priliku Drinčića kada je posle prodora Volkova i dobrog centaršuta sa leve strane, šutirao tik pored stative.
U 64. minute Partizan je stigao do nove prilike. Ninković je izveo korner, Balažić bio najviši u skoku ali je njegov udarac sa gol linije uspeo da izbaci defanzivac Bulatović. U ovom period igre Partizan je krenuo na sve ili ništa. Igralo se isključivo pred golom tima iz Niša koji se umešno i spretno branio. Partizan je uspeo da postigne gol u 73. minutu, strelac je bio Grbić, ali je radost kratko trajala jel je gol poništen zbog ofsajda.
REZULTATI 17. KOLA: 
Borac - Rad 0:1 (Mihajlović 32)
Napredak - Radnički Kragujevac 1:0 (Ivičić 26)
Vojvodina - Mladost 2:1 (Gaćinović 50, Ivanić 63. - Golemić 76. penal)
Spartak - OFK Beograd 1:0 (Ivanović 14)
Voždovac - Donji Srem 0:1 (Spalević 49)
Novi Pazar -  Čukarički  1:2 (Radivojević 10 – Matić 21, Srnić 47)
Partizan -Radnički Niš 0:0
NEDELJA:
Jagodina - Crvena zvezda (15.00)
TABELA: Partizan 40, Čukarički 34, Vojvodina 33, Crvena zvezda 33, Jagodina 24, Novi Pazar 23, OFK Beograd 23, Rad 22, Spartak 21, Mladost 19, Napredak 19, Donji Srem 19, Voždovac 17, Borac 16, Radnički Niš 14, Radnički 1923 10.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.