Partizanu nije išlo u Velsu, a onda se Urošević naljutio...

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu nije išlo u Velsu, a onda se Urošević naljutio...

"Crno-beli" ipak poneli prednost sa Ostrva.

Fudbaleri Partizana uspeli su da savladaju Konas Ki u Velsu i tako obezbede sebi prednost pred revanš meč drugog kola kvalifikacija u Ligi Evrope.

Pogodak koji je napravio razliku bio je onaj Aleksandra Šćekića, a njemu je prethodio odličan prodor Slobodana Uroševića sa leve strane

"Šćekić je reagovao izvanredno: sjajnim volejom, levicom, poslao je loptu na nebranjeno mesto. Da je prošao samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << centaršut, bez krune u vidu gola, ne bismo ga sad ni spominjali. Ovako, bio je zamajac trijumfu", zadovoljno se priseća Urošević odlučujućeg trenutka u Rilu u izjavi za Sportski žurnal.

Partizan nije mogao da ugrozi gol Velšana sve do tog trenutka.

"Stvarali smo šanse, polušanse, sve nešto bili blizu... Nikako gol! Zato, iz besa zbog činjenice da me je Bakare vukao, gurao odlučio sam da krenem odlučnije i... Šta ću, iznervirao sam se", kazao je levi bek "parnog valjka".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.