Dva gola Vojvodine za drugu pobedu u Superligi

Izvor: B92, 28.Jul.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva gola Vojvodine za drugu pobedu u Superligi

Fudbaleri Vojvodine savladali su kruševački Napredak sa 2:0 na gostujućem terenu u 2. kolu Linglong Superlige Srbije.

Vojvodina je snažno krenula u novoj sezoni Linglong Superlige Srbije i pod vođstvom Nenada Lalatovića ima stoprocentni učinak posle dva odigrana kola.

Posle pobede nad Mačvom u prvom kolu išli su "na noge" ekipi Napretka, koju su uspeli da pobede sa 2:0 i to su oba pogotka postignuta u drugom poluvremenu.

Posle izuzetno čvrstih prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 45 minuta u kome smo videli 4 žuta kartona, Ognjen Đuričin je u 49. minutu utakmice "načeo" Napredak, da bi posao završio Dejan Zukić u 3. minutu sudijske nadoknade, kada je postavio konačan rezultat.

Vojvodina je nakon ove pobede na drugoj poziciji u Linglong Superligi Srbije, sa gol razlikom 5:1, dok je ekipa Bačke Topole prvoplasirana sa gol razlikom 7:1.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.