Partizanu navijači došli glave  ABA kaznila crno-bele

Izvor: B92, 30.Dec.2018, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu navijači došli "glave" " ABA kaznila crno-bele

Košarkaši Partizana biće bez publike u 14. kolu ABA lige, kada dočeuju crnogorski Mornar.

Partizan je kažnjen zbog loše organizacije utakmice u Beogradu protiv Cedevite, kada su sudije napustile meč, a centar hrvatske ekipe Andrija Stipanović pogođen je predmetom u glavu.

"Usled neprikladnog ponašanja navijača i nedovolno dobre organizacije utakmice protiv Cedevite u Beogradu koja je odigrana 22. decembra Disciplinski sudija Saša Pavličić-Bekić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je doneo odluku da tribine dvorane 'Aleksandar Nikolić' budu zatvorene za sledeći meč ABA lige u kom će Partizan biti domaćin, a to je duel sa Mornarom. Kao deo ove odluke, crno-belima će biti dozvoljeno da prodaju karte za 'Belu ložu', 'Plavu ložu', 'VIP sekciju', 'Parter 4' i 'Parter B' za taj meč", navodi se u saopštenju.

Pored crno-belih, kažnjen je i Zadar zbog neprimernog ponašanja navijača i loše organizacije utakmice protiv FMP-a odigrane 21. decembra. Navijačima Zadra će a narednom meču, protiv Olimpije, biti zabranjen dolazak na samo jedan deo tribine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ABA kaznila Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2018

Košarkaši Partizana biće bez publike u 14. kolu ABA lige, kada dočekuju crnogorski Mornar...Partizan je kažnjen zbog loše organizacije utakmice u Beogradu protiv Cedevite, kada su sudije napustile meč, a centar hrvatske ekipe Andrija Stipanović pogođen je predmetom u glavu...- Usled neprikladnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.