ABA kaznila Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA kaznila Partizan

Košarkaši Partizana biće bez publike u 14. kolu ABA lige, kada dočekuju crnogorski Mornar.

Partizan je kažnjen zbog loše organizacije utakmice u Beogradu protiv Cedevite, kada su sudije napustile meč, a centar hrvatske ekipe Andrija Stipanović pogođen je predmetom u glavu.

- Usled neprikladnog ponašanja navijača i nedovoljno dobre organizacije utakmice protiv Cedevite u Beogradu koja je odigrana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 22. decembra Disciplinski sudija Saša Pavličić-Bekić je doneo odluku da tribine dvorane 'Aleksandar Nikolić' budu zatvorene za sledeći meč ABA lige u kom će Partizan biti domaćin, a to je duel sa Mornarom. Kao deo ove odluke, crno-belima će biti dozvoljeno da prodaju karte za 'Belu ložu', 'Plavu ložu', 'VIP sekciju', 'Parter 4' i 'Parter B' za taj meč - navodi se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.