Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2020, 11:05

Partizanov test iz Lige šampiona – Šahtjor u Turskoj

Duel zakazan za 21. januar posredstvom Igora Duljaja

Ostao je Partizan ove sezone bez Evrope, usled poraza od Šarlroa u produžecima, ali će tim Aleksandra Stanojevića tokom priprema u Turskoj imati proveru dostojnu Lige šampiona. Crno-beli će u Antaliji odmeriti snage sa jednim od najmoćnijih klubova istočne Evrope, ukrajinskim Šahtjorom, prenosi Sportski žurnal.

Već je definisano da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan i tim iz Donjecka odmere snage 21. januara. Spona je, naravno, Igor Duljaj, član stručnog štaba Aleksandra Stanojevića koji je ostavio neizbrisiv pečat u redovima Rudara.

Biće to repriza utakmice odigrane 3. februara 2019. godine. I tada su se oba tima pripremala na turskoj obali. Crno-beli su odigrali taktički savršen meč i golovima Šćekića i Nemanje Nikolića izvojevali senzacionalni trijumf od 2:0. Šahtjor često igra mečeve protiv klubova iz Superlige.

Prošle godine su testirali zrenjaninski Proleter. Igrali su u kombinovanom sastavu i žestoko se opekli. Tim Branka Žigića slavio je sa 1:0.

Parni valjak pripreme za prolećni deo sezone počeće dan posle pravoslavnog Božića, dril na obali Sredozemlja predviđen je od 14. do 29. januara. Baza će ponovo biti hotel Sueno u Beleku.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Pobedili Real Madrid, a uskoro na megdan sa Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020

Jaka provera "crno-belih"...Partizan će svoje zimske pripreme od 14. januara tradicionalno odraditi u Turskoj bez obzira na pandemiju koronavirusa..."Crno-beli" nemaju sumnje da će biti preduzete sve bezbedonosne mere u Beleku gde ih čeka i susret sa jednim učesnikom Lige šampiona...Kako prenosi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.