Pobedili Real Madrid, a uskoro na megdan sa Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 11:47

Pobedili Real Madrid, a uskoro na megdan sa Partizanom!

Jaka provera "crno-belih".

Partizan će svoje zimske pripreme od 14. januara tradicionalno odraditi u Turskoj bez obzira na pandemiju koronavirusa.

"Crno-beli" nemaju sumnje da će biti preduzete sve bezbedonosne mere u Beleku gde ih čeka i susret sa jednim učesnikom Lige šampiona.

Kako prenosi Sportski žurnal, Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će se sastati sa Šahtjorom iz Donjecka, a predviđeni termin za prijateljski meč jeste 21. januar.

Ovo je omogućeno posredstvom Igora Duljaja, nekadašnjeg fudbalera ukrajinskog tima, trenutno člana stručnog štaba Aleksandra Stanojevića. Šahtjor je u utorak napravio veliku senzaciju pošto je savladao Real Madrid sa 2:0 u okviru petog kola Lige šampiona.

Poslednji put kada su se Partizan i Šahtjor sastali bilo je 2:0 za "crno-bele", februara 2019. godine strelci su bili Šćekić i Nemanja Nikolić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.