Partizanov fenomen

Izvor: B92, 01.Feb.2023, 17:58

Partizanov fenomen

Košarkaši Partizana napravili su nešto nesvakidašnje u 22. kolu Evrolige.

Partizan je ubedljivo pobedio Asvel u beogradskoj "Štark Areni" i došao do skora 11 pobeda i 11 poraza u ovoj napornoj sezoni Evrolige.

Kako je na zvaničnom sajtu takmičenja objašnjeno Partizan je pronašao "retku vrstu balansa", čak fenomen.

Čak četvorica različitih košarkaša imala su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << indeks korisnosti preko 20 što se gotovo nikada ne viđa: Panter je imao indeks 24, Zek Ledej i Matijas Lesor po 21, a Dante Egzum okruglo 20-

Ovo je tek drugi put u sezoni da su četiri igrača imala 20 i više indeksnih poena, a jedini tim koji je to uspeo je bio Olimpijakos u drugom kolu kada su sa 90:80 pobedili Žalgiris.

Rekord Evrolige je petorica igrača sa 20 i više indeksnih poena, a to nije viđeno od sezone 2007/08.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Beogradska Arena

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evroliga oduševljena

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Feb.2023

Košarkaši Partizana sinoć su u „Štark areni“ bili ubedljivi i rezultatom 92: 71 savladali francuski Asvel u meču 22. kola Evrolige.. To je bila druga uzastopna pobeda crno-belih u elitnom takmičenju kojom su stigli indulge in skora od 11 pobeda i isto toliko poraza što im trenutno donosi 10....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.