Partizanov bilans - Pet novajlija za 550.000, je li to sve?

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020, 10:55

Partizanov bilans - Pet novajlija za 550.000, je li to sve?

Očekivalo se više, ali...

Partizan je završio jošp jedno pojačanje, biće to krilni fudbaler Filip Holender koji stiže kao zamena za Đorđa Ivanovića, novog fudbalera ljubljanske Olimpije.

Prema informacijama koje su se pojavile u prethhodna dva dana, Holender u Partizan stiže na pozajmicu koja će crno-bele koštati 50.000 evra, a ukoliko fudbaler Lugana opravda očekivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenera Stanojevića, crno-beli će moći da otkupe njegov ugovor za dodatnih 450.000.

Biće to ukupno četvrto Partizanovo pojačanje od početka leta. Prethodno je Partizan angažovao štopera Makija Banjaka iz Olimpije za 500.000 evra, još jedan štoper Dušan Lalatović koji još nije ni debitovao došao je kao slobodan igrač, baš kao i povratnik Aleksandar Miljković, dok je Denis Stojković čekao 18. rođendan početkom avgusta da potpiše ugovor sa crno-belima.

Dakle, za sada ukupno petorica novih igrača koje je Partizan na ime obeštećenja platio ukupno 550.000 evra.

Prelazni rok se završava za tri dana, navijači očekuju i neku ''transfer bombu'', poput Jojića, ali kako stoje stvari, realniji su Sveta Marković, pa čak i Ivan Obradović, koji je u jednom trenutku navodno otpao kao opcija.

Kada su u pitanju odlasci, crno-bele su ovog leta napustili Nemanja Miletić koji je otišao u Al Raed u Saudijsku Arabiju i Đorđe Ivanović, koji se preselio u Olimpiju, Od Miletićevog transfera Partizan je inkasirao 550.000, a od Ivanovićevog još 300.000, dakle ukupno 850.000 evra.

Kad se podvuče crta, Partizan je ovog leta za dovođenje novih igrača platio 550.000, a od izlaznih transfera zaradio 850.000.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.