Stanojević: Teško u Milanovcu, Holender donosi kvalitet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2020, 11:22

Stanojević: Teško u Milanovcu, Holender donosi kvalitet

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, pred meč sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca u 10. kolu Superlige, rekao je da će to biti još jedna utakmica i teško gostovanje.

"Teška utakmica za nas, gostovanje. Videćemo. Sadik ima određenih problema koje nosi od ranije. Ostali su spremni", rekao je Stanojević na konferenciji za mediije.

Crno-beli su danas predstavili novo pojačanje Filipa Holendera, a Stanojević je upitan šta će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizan dobiti njegovim angažmanom.

"Holender je standardni reprezentativac Mađarske. Konkretan i direktan igrač, koji može da igra više pozicija u napadu. Donosi nam kvalitet i mogućnosti da igramo na različite načine kada bude došlo vreme za to", objasnio je Stanojević.

Holender, rođeni Kragujevčanin, stiže iz Lugana gde je proveo prethodnu sezonu i zadužio crno-belio dres sa brojem osam. Prethodno, 26-godišnji krilni napadač sedam godina bio je član Honveda. Njegov deda je Mađar, zato je odlučio da igra za tu selekciju i do sada je na osam utakmica postigao jedan gol.

Na pitanje da li plasman Crvene zvezde u grupnu fazu Lige Evrope olakšava šampionsku trku zbog obaveza rivala u evropskom takmičenju.

"Mi nismo u situaciji da razmišljamo o konkurentima, moramo prvo da sami sebe da rešimo i popravimo stvari u igri. Ne razmišljam o tome, to je daleko vreme za mene", zaključio je Stanojević.

Meč između Metalca i Partizana igra se sutra od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađar Holender u Partizanu

Izvor: RTS, 02.Okt.2020

Mađarski fudbalski reprezentativac Filip Holender novi je igrač Partizana, saopštili su crno-beli. . Holender, inače rođeni Kragujevčanin, stiže iz Lugana gde je proveo prethodnu sezonu...On je danas u Humskoj zadužio crno-belio dres sa brojem osam..Prethodno je 26-godišnji...

Nastavak na RTS...

PARTIZANOV MAĐAR PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ: Holender zadužio osmicu

Izvor: Kurir, 02.Okt.2020

Mađarski reprezentativac Filip Holender (26) i zvanično je novi fudbaler Partizana.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.