Partizane, na proleće mora mnogo bolje! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizane, na proleće mora mnogo bolje! (video)

Partizan veoma loše prošao u Kijevu, najlošija utakmica Đukićevog tima u Ligi Evrope ove sezone, opomena pred ''evropsko proleće''. Crno-beli sa drugog mesta u Grupi B idu u šesnaestinu finala.

U utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope, Partizan je večeras poražen u Kijevu od domaćeg Dinama sa ubedljivih 4:1.

Izgledalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je, nažalost samo u prvih pet minuta, da bi Partizan večeras mogao da pruži ozbiljan otpor favorizovanim Kijevljanima, bez obzira što je nastupio značajno oslabljen, bez povređenih Jankovića, Tošića, kapitena Ilića, sa Ožegovićem na klupi...

Imao je Đukićev tim inicijativu na početku, a Everton i prvu priliku u petom minutu meča, kada je udarcem sa dvadesetak metara pogodio prečku gola domaćih.

Ali, onda je počeo nastavak onoga što smo videli tokom drugog poluvremena beogradskog duela ove dve ekipe, kada su Kijevljani od 0:2 stigli do 3:2 u Humskoj.

I ovoga puta su ekspresno, veoma lako postigli tri gola protiv Partizana, i to u prvih pola sata igre.

Samo minut posle pomenute Evertonove prilike, usledio je brz napad na drugoj strani,  odbrana crno-belih razređena, neorganizovana, a posle jednog pokušaja sa dvadesetak metara, kada je Stojković odbio loptu, na pravom  mestu se našao Mikola Morozjuk, koji je umakao pažnji Nemanje G Miletića i iskosa sa desne strane pogodio mrežu - 1:0.

Usledio je mirniji period igre, a onda očajnih tri-četiri minuta crno-belih.

Domaći su duplirali prednost u 28. minutu, kada je Morozjuk asistirao Moraešu, a ovaj pored neopreznog Nemanje G Miletića iz neposredne blizine pogodio za 2:0.

Isti akteri u ekipi domaćih i tri minuta kasnije, ovoga puta je kompletna odbrana Partizana izigrana, a Moraeš se ušetao u mrežu za nedostižnih 3:0.

Da sve bude gore, Everton je u finišu prvog poluvremena zaradio žuti karton zbog kojeg će propustiti prvi meč šesnaestine finala u Ligi Evrope...

I kada se očekivao kraj ovog košmarnog poluvremena za Partizan, usledio je tračak nade. Sejduba Suma je iz nudio jedanaesterac, a Marko Jevtović pogodio sa bele tačke za 3:1.

Golove iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

Sam početak drugog poluvremena obeležio je i žuti karton Nemanje G Miletića, koji poput Evertona neće moći da nastupi u narednoj utakmici 15. februara, a onda je Partizan mogao i do boljeg rezultata.

Beležimo dve veoma dobre prilike za crno-bele u nastavku, prvo odličan pokušaj Danila Pantića u 51. minutu, kada je golman domaćih odlično intervenisao i izvukao loptu iz gornjeg levog ugla, a onda je osam minuta kasnije golman Buščan glavom izbio loptu sa go linije posle pokušaja Tavambe, kada su mnogi već ''videli'' loptu u mreži.

Imao je Tavamba još jednu priliku posle odlično izvedenog Suminog kornera, ali je i ovoga puta Buščan odlično reagovao.

A onda, 77. minut, nova kazna za Partizan, možda i nezaslužena, posle sumnjivog penala koji je skrivio Nemanja R Miletić.

Bilo kako bilo, Moraeš je sa bele tačke savladao Stojkovića, za svoj het-trik i konačnih 4:1.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gatuzo surovo iskren, Milan večeras NIJE POSTOJAO!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017

Iako je ranije obezbedio prvo mesto u grupi, Milan večeras ponovo razočarao pod vođstvom Đenara Gatuza...Samo četiri dana posle košmarnog debija na klupi Milana, kada je golman Beneventa postigao istorijski gol protiv ''Rosonera'', Đenaro Gatuzo je večeras doživeo još jedan neuspeh sa svojim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.