Gatuzo surovo iskren, Milan večeras NIJE POSTOJAO!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo surovo iskren, Milan večeras NIJE POSTOJAO!

Iako je ranije obezbedio prvo mesto u grupi, Milan večeras ponovo razočarao pod vođstvom Đenara Gatuza.

Samo četiri dana posle košmarnog debija na klupi Milana, kada je golman Beneventa postigao istorijski gol protiv ''Rosonera'', Đenaro Gatuzo je večeras doživeo još jedan neuspeh sa svojim timom.

Ovoga puta poražen je od Rijeke sa 2:0 u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope, a iako ovaj poraz nije imao veće posledice, Gatuzo je posle meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio veoma kritičan, tvrdeći da njegov tim  ''nije postojao'' na terenu.

''Pokušali smo da igramo fudbal, ali to nismo dobro radili. Nekoliko minuta odigramo dobro, a onda sve uništimo i tako celu utakmicu.







Pružio sam priliku nekim drugim igračima koji su manje igrali i ovo je njihova odgovornost. Jednostavno, moramo igrati žestoko i boriti se. Nismo postojali večeras", izjavio je Gatuzo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pantić: Imali smo crne rupe

Izvor: B92, 08.Dec.2017, 00:31

Vezni igrač Partizana Danilo Pantić istakao je da Dinamo nije bio superioran na terenu kako to rezultat govori. Crno-beli su ubedljivo poraženi u Kijevu 4:1, u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.