Partizan vodi tehnička vlada?

Izvor: B92, 23.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan vodi "tehnička vlada"?



FK Partizan prolazi kroz jednu od najvećih kriza u istoriji kluba.

Kako prenose beogradski mediji, jedan od dva najpopularnija kluba u Srbiji trenutno je najbliži stanju da i posle Skupštine 26. juna bude bez predsednika, prenose "Novosti"

Milija Babović, prvi pik crno-belih, već se zahvalio na ponudi, a u petak je i drugi kandidat Danko Đunić odbio kormilo Partizana!

U suštini to znači da crno-beli ne bi imali ni UO jer članove za to telo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predlaže predsednik, pa je najrealnije da se formira neko stručno telo, u prevodu "krizni štab”

Postavlja se i pitanje ko u takvoj situaciji odobrava odlazak igrača, jer su za dolaske i kadrovsku politiku sada najodgovorniji Ivan Tomić i Gordan Petrić.

Prema pisanju beogradske štampe, Nikola Gulan je vrlo blizui odlaska, u sličnoj situaciji je i Marko Lomić, daleko od odlaska nije ni Nebojša Marinković...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.