Partizan u Pecari za vrh tabele

Izvor: B92, 11.Nov.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u 'Pecari' za vrh tabele

Košarkaši Partizana gostuju u ponedeljak (20.30h) u Širokom u poslednjoj utakmici 7. kola ABA lige.

Ekipa Duška Vujoševića bi se eventualnom pobedom osamostalila na čelu regionalnog takmičenja.

Partizan je u prvih šest mečeva ABA lige pretrpeo samo jedan poraz, a u duel ulazi nakon neuspeha protiv Fenerbahčea u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evroligi.

Sa druge strane, ekipa Širokog igra promenljivo ove sezone, ima skor 2-4, a u prethodne tri utakmice pretrpela je poraze. Trener crno-belih Duško Vujošević istakao je da je duel u ’Pecari’ izuzetno važan za njegovu ekipu.

"Za nas tradicionalno nezgodan protivnik, ne samo što su nas u poslednjih godina dobili nekoliko puta, nego što jednostavno protiv nas na domaćem terenu igraju zaista veoma motivisnao i kvalitetno. Jedino što je sigurno je da nas čeka jedna veoma teška utakmica, za nas vrlo bitna da ostanemo i dalje u vrhu ABA lige, sa jedne strane, a sa druge strane da i ovaj momenat kada je u pitanju meč protiv Fenerbahčea što pre zaboravimo i da se okrenemo svim onim stvarima koje nas čekaju u daljem toku takmičenja kakao u ABA ligi tako i u Evroligi", rekao je Duško Vujošević.

OStali mečevi ABA lige odigrani su u rpethodna tri dana. Pobedu je ostvarila Crvena zvezda, dok su Mega Vizura i Radnički poraženi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi poraz Budiveljnika u domaćem šampionatu

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2013

Partizanov rival u Evroligi je vrlo loše počeo sezonu. Na debiju u elitnom klupskom evropskom takmičenju imaju jednu pobedu, onu protiv Partizana NIS u Kijevu, uz tri očekivana poraza. Za ovaj nivo takmičenja to je svakako zadovoljajajući skor za tim iz Ukrajine.. Međutim, Budiveljnik je vrlo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

ABA: Široki - Partizan NIS 10:24 (kraj 1/4)

Izvor: Mondo, 11.Nov.2013

Crno-beli gostuju Širokom u poslednjoj utakmici 7. kola ABA lige. Pobedom bi se izdvojili na čelu tabele.

Nastavak na Mondo...

Vujošević: “Čestitam igračima, Milosavljević povukao ekipu”

Izvor: Telegraf.rs, 11.Nov.2013

Trener Partizana pohvalio igrače za partiju protiv Širokog i reakciju posle poraza od Fenerbahčea

Nastavak na Telegraf.rs...

Rukometaši u naletu

Izvor: OkRadio.rs, 12.Nov.2013, 00:27

Rukometaši Vranja 1957 pobedili su, u 8. kolu Prve lige Istok, ekipu Hajduk Veljka iz Negotina sa 33:32 i najavili borbu za gornji deo tabele. Negotinci su naišli na raspoložene rukometaše Vranja koji su tokom cele utakmice bili u vođstvu, a poluvreme su rešili sa 20:17. U ekipi Vranja 1957...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.