Partizan sa penala načeo Radnik, Miletić overio pobedu

Izvor: N1 televizija, 18.Mar.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan sa penala načeo Radnik, Miletić overio pobedu

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnik iz Surdulice sa 2:0 u meču 28. kola Superlige Srbije i trećim uzastopnim trijumfom vodećoj Crvenoj zvezdi, koja danas gostuje Mačvi u Šapcu, približili se na 9 bodova minusa.

Crno-beli su odslužili kaznu od dva meča bez prisustva publike i prvi put ovog proleća u Humskog igrali sa navijačima na tribinama.

Oslabljenja ekipa iz Humske (nisu igrali Mitrović, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Tošić, Vulićević...) nije blistala, pogotovo u prvom poluvremenu, ali je protivnika iz Surdulice "slomila" za svega tri minuta.

Partizan je poveo u 63. minutu golom Marka Jevtovića iz penala, a već u sledećem napadu domaći su overili pobedu preko Nemanje Miletića.

Tim Miroslava Đukića nije primio gol u poslednja tri meča, a posle reprezentativne pauze 31. marta se gostuje Bačkoj. Radnik za dve nedelje dočekuje Javor.

Meč uživo pratite na Sport klubu.

Tok utakmice

Partizan je, očekivano, od starta krenuo ofanzivno, ali u uvodnim minutama nije bilo izglednijih šansi pred golom Radnika. U 9. minutu Saša Zdjelar je dobro šutirao, ali promene rezultata nije bilo.

Gosti su prvi put ozbiljnije zapretili u 13. minutu iz slobodnog udarca, ali je Risto Ristović iz dobre pozicije lope šutirao.

Fudbaleri Radnika uspeli su da uspostave kakvu-takvu ravnotežu do sredine prvog poluvremena, čekali su šansu da napardu iz konte, ali golova nije bilo.

U prvih 45 minuta nije bilo golova, a malobrojna publika nikako ne može da bude zadovoljna viđenim. Crno-beli su uglavnom napadači, ali nisu imali nijednu stopostotnu šansu.

Đukić na klupi ima Sumu i videćemo da li će ga već na poluvremenu unaciti u igru.

U 47. minutu Tavamba je asistirao Ožegoviću, ali je napadač Partizana pogodio stativu. Tom prilikom povredio se golman Radnika Vasiljević koji je nogom udario u stativu.

U 54. minutu Ožegović je ponovo bio u dobroj poziciji, ali ni ovoga puta nije uspeo da pogodi cilj. U nastavku akcije Pantić je šutirao preko gola sa 20-tak metara.

Partizan je poveo u 64. minutu iz penala. Jevtović je bio strelac, a najstrožoj kazni pretdohio je prekršaj Radovića nad Đerlekom. Jevtović je upisao peti gol ove sezone u prvenstvu.

Posle samo nešto više od 120 sekundi crno-beli su postigli i drugi gol. U strelce se upisao Nemanja Miletić.

pic.twitter.com/PVoJQ34Gos

Crno-beli su se zadovoljnili sigurnom prednošću i nisu mnogo forsirali, a trener Đukić je izvršio dve izmene. Umesto Ilića u igru je ušao Ukrajinac Vakulko, dok je Suma zamenio Oćegovića.

U finišu utakmice Tavamba je mesto ustupio mladom Jovanoviću.

Meč u Humskoj završen je pobedom domaćih sa 2:0.

Pogledajte REZULTATE i RASPORED, kao i TABELU.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Partizan pobedio Radnik

Izvor: Beta, 18.Mar.2018

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Radnik iz Surdulice sa 2:0 u 28. kolu Super lige Srbije.Golove za trijumf crno-belih postigli su Marko Jevtović u 63. minutu iz jedanaesterca i Nemanja G. Miletić u 66.Partizan je drugi na tabeli Super lige Srbije sa 61 bodom, devet manje od Crvene...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.