Partizan protiv Lokomotive u Krasnodaru

Izvor: RTS, 11.Dec.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protiv Lokomotive u Krasnodaru

U utakmici devetog kola Evrokupa, košarkaši Partizana igraju u Krasnodaru protiv Lokomotive. Utakmica je na programu od 18 sati.
Partizan je već obezbedio drugo mesto u grupi i plasman u narednu fazu takmičenja, ali to ne znači da će crno-beli igrati bez motiva.

"Mi ne smemo da gledamo na druge ekipe. Imamo tešku utakmicu, teško putovanje, ali mi smo naš posao do jedne mere >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << već napravili. Moramo da sakupimo snagu i koncentraciju da igramo pravu, tešku, evroligašku utakmicu u Krasnodaru", rekao je trener Partizana, Andrea Trinkijeri.
U dosadašnjem toku takmičenja, crno-beli imaju učinak od šest pobeda i dva poraza, dok Lokomotiva ima skor 3-5, a zamenik kapitena Rade Zagorac rekao je da će meč u Krasnodaru biti izazov.
"Jako izazovna utakmica je pred nama iz više razloga. Pre svega zbog kvaliteta protivnika, koji nekim sticajem okolnosti nema skor koji su svi očekivali u ovom momentu sezone. Sa druge strane, zbog jako komplikovanog puta do Krasnodara, koji će nam oduzeti četiri dana. Ovo je veliki izazov za nas, utakmica koja može da nam donese dobre stvari. Imamo zagarantovano drugo mesto, ali zašto ne bismo pojurili prvo", istakao je Zagorac.
Crno-beli će u Krasnodaru igrati bez kapitena Novice Veličkovića i Ognjena Jaramaza, koji su ostali u Beogradu.  
Meč između košarkaša Lokomotive i Partizana igra se od 18 sati.
 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri: Gledamo svoja posla; Deker: Želimo revanš

Izvor: B92, 11.Dec.2019

Korarkaši Partizana od 18 časova igraju susret 9. kola Evrokupa kao gosti protiv Lokomotive Kubanj.

Nastavak na B92...

UŽIVO, VIDEO! CRNO-BELI JURE PRVO MESTO U GRUPI B: Trojkaški obračun, Lokomotiva - Partizan 81:76

Izvor: Kurir, 11.Dec.2019

Košarkaši Partizana od 18 časova igraju protiv Lokotive iz Kubanja utakmicu 9. kola grupe B Evrokupa.

Nastavak na Kurir...

Trinkijeri: Košarkaša je igra grešaka, a mi smo imali 21 izgubljenu loptu

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2019

Partizan je porazom u Rusiji i definitivno izgubio bilo kakvu šansu da bude prvi u grupi B, i tako sada zna da će biti na drugoj poziciji pred ulazak u TOP 16 fazu. Crno-beli nisu igrali rđavo u Krasnodaru, ali su mnogo grešili da bi pobedili. Posle utakmice je o tome pričao trener Partizana Andrea...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.