Partizan prodao Vitasa u Saudijsku Arabiju

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 14:35

Partizan prodao Vitasa u Saudijsku Arabiju

Uroš Vitas više nije član Partizana.

Nakon nepunih godinu dana u Humskoj, centralni defanzivac Uroš Vitas, svoju karijeru nastaviće u Saudijskoj Arabiji.

Fudbalski klub Partizan ga je prodao za 550.000 evra, pa će on od ove jeseni igrati u Al Kadisiji, a ugovor će biti potpisan na dve godine.

Partizan je ponudu za Vitasa dobio još pre nedelju dana, ali nigde se nisu žurili pošto prelazni rok tamo traje do 20. oktobra, a "večiti" derbi je za crno-bele bio najvažniji događaj.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi odlazak iz Humske, Arapi ponovo pune kasu Partizana!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020

Posle Nemanje Nikolića, na red stigao i fudbaler koji je izgubio mesto u startnoj postavi...Partizan će ostati bez još jednog fudbalera koji će krenuti put Bliskog istoka...Defanzivac Uroš Vitas karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji, tačnije u Al Kadisiji, a crno-beli će na konto transfera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.