Novi odlazak iz Humske, Arapi ponovo pune kasu Partizana!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020, 14:38

Novi odlazak iz Humske, Arapi ponovo pune kasu Partizana!

Posle Nemanje Nikolića, na red stigao i fudbaler koji je izgubio mesto u startnoj postavi.

Partizan će ostati bez još jednog fudbalera koji će krenuti put Bliskog istoka.

Defanzivac Uroš Vitas karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji, tačnije u Al Kadisiji, a crno-beli će na konto transfera inkasirati oko 550.000 evra, dok će igrač potpisati ugovor na dve godine, saznaje Telegraf.

Pre njega, "crno-beli" su popunili kasu zahvaljujući drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubu iz te zemlje, Al Raedu, koji je otkupio ugovore Nemanje Miletića i Nemanje Nikolića.

Partizan je dobio ponudu za Vitasa još pre sedam dana, međutim pregovori su se otegli pošto je danas poslednji dan prelaznog roka u Saudijskog Arabiji.

Vitas je u Humsku stigao protekle zime na zahtev bivšeg trenera Sava Miloševića, a posle nekoliko meseci adaptacije projetkovan je kao jedan od dvojice standardnih štopera, zajedno sa Makijem Banjakom.

Ipak, dolaskom Svete Markovića Partizan je rešio pitanje bonus igrača u startnoj postavi, pa je Vitas dobio zeleno svetlo da napusti Beograd.

Nišlija je u crno-belom dresu odigrao 22 meča na kojima je postigao gol i upisao asistenciju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PARTIZAN PRODAO IGRAČA U SAUDIJSKU ARABIJU: Derbi mu bio poslednji meč u klubu!

Izvor: Kurir, 20.Okt.2020

Fudbaler Partizana Uroš Vitas je u nedelju protiv Crvene zvezde odigrao poslednji meč za tim iz Humske, pođto će postati novi igrač Al Kadisije, a , Partizan će na ime transfera zaraditi oko 550.000 evra.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.