Partizan preživeo Borac

Izvor: RTS, 14.Feb.2020, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan preživeo Borac

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Borca sa 87:79 u četvrtfinalnom meču Kupa Radivoja Koraća koji se održava u Nišu. Crno-beli će u polufinalu igrati protiv FMP-a, koji je nadigrao Dinamik.
Ekipa čačanskog Borca opravdala je svoje ime, jer se shodno svojim mogućnostima, maksimalno borila protiv branioca trofeja Kupa Koraća, ekipe Partizana.

Crno-beli su uspeli u veoma neizvesnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmici da trijumfuju, uprkos slabije odigranom drugom poluvremenu.
Partizan je konstantno bio u prednosti, a ona je bila i dvocifrena na poluvremenu (46:33).
Treća četvrtina potpuno je vratila Čačane u igru. Borac je uspeo da u trećoj deonici slavi sa 22:13 i potpuno se vrati u meč.
U poslednjem delu meča gledala se žestoka borba na obe strane. Ušlo se u revolveraški obračun u šutevima sa distance.
Borac je na momenat, sredinom četvrte četvrtine uspeo da smanji deficit na samo dva poena, potom u poslednja dva minta priđe na tri poena zaostatka, ali je Partizan uspeo da odbije nalete, povrati osetnu prednost i do kraja susreta je odbrani.
Najefikasniji u pobedi crno-belih bili su Zagorac sa 16, Janković sa 14 i Volden sa 13 poena.
U redovima Borca istakli su se Đoković i Džouns sa po 18 poena, dok je Gavrilović dodao 13.
Partizan se pobedom plasirao u polufinale, gde se sastaje sa ekipom FMP-a, koja ja bila bolja od Dinamika.
U drugom polufinalu sastaju se Zvezda i Mega. 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Radivoj Korać: Partizan savladao uporni Borac, crno-beli idu na FMP

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Feb.2020

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Borca sa 87:79 u četvrtfinalnom meču Kupa "Radivoj Korać"...Crno-beli su uspeli u veoma neizvesnoj utakmici da trijumfuju, uprkos slabije odigranom drugom poluvremenu...Partizan je konstantno bio u prednosti, a ona je bila i dvocifrena na poluvremenu (46:33)...Treća...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.