Partizan potvrdio, Peković će biti predsednik!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan potvrdio, Peković će biti predsednik!

Ako je bilo sumnje do sada, od ovog trenutka je više nema - Nikola Peković će biti novi predsednik Partizana!

Lep dan za navijače Partizana, klub će konačno dobiti predsednika nakon ostavke Predraga Danilovića.

"Sa velikim zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo javnost da je Nikola Peković jedini kandidat radne komisije za predsednika novog Upravnog odbora kluba.
", stoji na zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sajtu KK Partizan.

Nikola Peković nije razmišljao, odmah je prihvatio ponudu Partizana nakon usmenog razgovora sa Upravnim odborom.

Peković (29) je legenda Partizana, proveo je u klubu tri sezone, od 2005. do 2008. a vraćao se i iz NBA lige, za vreme "lokauta".

Trenutno nastupa u Minesota Timbervulvsima, Partizanu je pomogao na razne načine, videćemo kako će to učiniti na predsedničkoj funkciji.

Članovi radne komisije koji su se dogovorili sa Nikolom Pekovićem oko njegove funkcije su Mlađan Šilobad, Ilija Dražić, Dragan Todorić, Budimir Krstović i Mirko Tišma.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.