Mondo: Peković umesto Danilovića?!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mondo: Peković umesto Danilovića?!

Popularni portal tvrdi da će zvezda NBA lige naslediti Danilovića na čelnom mestu u Partizanu!

Kako je Mondo saznao iz izvora bliskih zvezdi Minesote, on je prihvatio ponudu i biće naslednik Predraga Danilovića.

Peković je legenda Partizana, proveo je u klubu tri sezone, od 2005. do 2008. a vraćao se i iz NBA lige, za vreme "lokauta".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Sjajni Crnogorac je vojnik Partizana, ne krije da je to klub koji nosi u srcu, započeo je i privatni biznis, ali samo njegovo ime ima veliku težinu, i pored obaveza koje ima u NBA ligi.

Ipak, jedan deo godine, leto kada se formira tim, bi bio u Srbiji i Crnoj Gori i mogao bi da uzme veće učešće u radu kluba. Partizan je u teškoj situaciji, sa mladim igračima, bez predsednika i sa dugovima od oko 5 miliona evra.

Više na mondo.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NBA ZVEZDA MENJA DANILOVIĆA: Nikola Peković novi predsednik Partizana!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015

Radna komisija je na današnjem sastanku jednoglasno predložila kandidaturu Nikole Pekovića za predsednika crno-belih..BEOGRAD - Košarkaš Minesote Nikola Peković trebalo bi da danas da bude imenovan za predsednika Partizana...Radna komisija, koja je formirana na skupštini kluba nakon ostavke predsednika...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.