Partizan pobedio Špandau na Banjici

Izvor: RTS, 04.Mar.2015, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Špandau na Banjici

Vaterpolisti Partizana savladali su u Beogradu ekipu Špandaua iz Berlina sa 8:6 (2:2, 2:1, 3:0, 1:3), u utakmici 6. kola B grupe Lige šampiona.

Crno-beli su se revanširali Nemcima za poraz u prethodnom kolu istim rezultatom (8:6), izborili su drugu pobedu u grupi, dok je Špandau pretrpeo peti neuspeh.
Beogradski klub je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmicu prelomio krajem druge i u trećoj deonici, kada je odigrao znatno bolje u odbrani nego na početku utakmice, a bolje je funkcionisao i napad.  
Golove su postigli Mandić, Subotić i Stojanović po 2, Lazić i Gogov za Partizan, a Mers 2, Ćuk, Jingling, Štam i Restović za Špandau.
"Izuzetno sam zadovoljan izdanjem svoje ekipe, pogotovo igrom u odbrani, gde smo u pojedinim trenucima izgledali kao da smo iskusan seniorski tim, a ne juniorski. Presrećan sam zbog pobede, mnogo nam znači posle tri loše nedelje, gde smo poraze", rekao je trener "crno-belih" Vladimir Vujasinović novinarima posle utakmice u Beogradu.
"Špandau je u nekim trenucima izgledao kao veoma loš protivnik, ali to nije bilo tako, već smo ih mi doveli na takav nivo igre. Sredinom druge deonice smo uhvatili konce posle uplašenog starta i odigrali izvrsno u svim segmentima", kazao je Vujasinović.
On je istakao da njegova ekipa nema rezultatski imperativ u Ligi šampiona, ali da mora da se trudi.
U narednoj utakmici Partizan 25. marta gostuje vodećoj ekipi riječkog Primorja.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Druga pobeda Partizana u Ligi šampiona

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2015

Vaterpolisti Partizana pobedili su danas kao domaćini nemački Špandau sa 8:6 (2:2, 2:1, 3:0, 1:3), u šestom kolu Grupe B Lige šampiona...Partizan je tako zabeležio drugu pobedu, dok je Špandau peti put izgubio...Po dva gola za crno-bele postigli su: Dušan Mandić, Gavril Subotić i Ognjen Stojanović,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Partizan slavio, Radnički poražen u Mađarskoj

Izvor: RTS, 04.Mar.2015

Vaterpolisti Partizana savladali su u Beogradu ekipu Špandaua iz Berlina sa 8:6 (2:2, 2:1, 3:0, 1:3), u utakmici 6. kola B grupe Lige šampiona. Radnički izgubio od Egera u Mađarskoj . .Crno-beli su se revanširali Nemcima...

Nastavak na RTS...

Partizan pobedio Špandau na Banjici

Izvor: Studio B, 04.Mar.2015

Vaterpolisti Partizana savladali su večeras u Beogradu ekipu Špandaua iz Berlina sa 8:6 (2:2, 2:1, 3:0, 1:3), u utakmici 6. kola B grupe Lige šampiona...Crno-beli su se revanširali Nemcima za poraz u prethodnom kolu istim rezultatom (8:6), izborili su drugu pobedu u grupi, dok je Špandau pretrpeo...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.