Partizan od UEFA traži posmatrača za gostovanje u Nišu

Izvor: Večernje novosti, 15.Maj.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan od UEFA traži posmatrača za gostovanje u Nišu

Zbog velike tenzije koja se poslednjih nedelja podigla u javnosti, čelnici kluba iz Humske su se obratili rukovodstvu Evropske kuće fudbala, kako bi se na “Čairu” obezbedili regularni uslovi utakmice Superliga ulazi u foto-finiš. Poslednja dva kola fudbaleri Partizana čekaju sa tri boda više od Crvene zvezde, a medijski “rat” dva najtrofejnija kluba uvukao je gotovo sve učesnike plej-ofa najkvalitenijeg domaćeg takmičenja. Crno-beli u sredu igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << najvažniji meč sezone, jer bi pozitivnim rezultatom na gostovanju niškom Radničkom praktično obe ruke stavili na šampionski pehar. Zbog velike tenzije koja se poslednjih nedelja podigla u javnosti, čelnici kluba iz Humske su se, kako saznajemo, obratili rukovodstvu UEFA sa zahtevom da Evropska kuća fudbala pošalje svog posmatrača, kako bi se na “Čairu” obezbedili regularni uslovi utakmice. Podstimo, izabranicima Marka Nikolića je, pod uslovom da Crvena zvezda dobije sve mečeve do kraja sezone, u poslednja dva kola šampionata potrebno četiri boda. Meč u Nišu igra se u sredu od 19 časova, a u istom terminu Zvezda gostuje Javoru u Ivanjici. U poslednjem kolu Partizan na stadionu u Humskoj dočekuje lučansku Mladost.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zašto je utakmica Radničkog i Partizana postala centar fudbalske Srbije?

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2017

Od priče o pozivanju posmatrača UEFA na utakmicu, preko vođenja sopstvenog kuvara, pa do burne rasprave o tome ko bi trebalo da sudi ovu utakmicu, samo su neke od medijskih tema, a koje nemaju veze sa igrom fudbalera Radničkog i Partizana, koji će svoj meč pretposlednjeg kola plej-ofa...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.