Partizan UEFI: Pošaljite predstavnika u Niš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan UEFI: Pošaljite predstavnika u Niš

FK Partizan poslao je pismenu molbu Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) da u sredu pošalje svog predstavnika na utakmicu protiv Radničkog u Nišu u 36. kolu Superlige, piše B92.

Partizan želi da, zbog velike tenzije u borbi za titulu šampiona Srbije, na Čairu prisustvuje čovek iz evropske kuće fudbala jer veruju da bi se tako osigurali svi uslovi za regularnu utakmicu.

Takav potez uzrokovan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posle višenedeljnih prepucavanja Partizana i Crvene zvezde saopštenjima o regularnosti Superlige, u čiji sukob je ubačen i Fudbalski savez Srbije.

Koliko su crno-beli oprezni pred gostovanje Radničkom govori i činjenica da sa sobom vode kuvara kako ne bi doživeli sudbinu košarkaške sekcije koja se otrovala u istom gradu u završnici Kupa Radivoja Koraća.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se u sredu od 19 sati, a u istom terminu Crvena zvezda gostuje Javoru u Ivanjici.

Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa tri boda više u odnosu na Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan pozvao UEFA da pošalje predstavnike u Niš na utakmicu Superlige

Izvor: BKTV News, 15.Maj.2017

FK Partizan poslao je pismenu molbu Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) da u sredu pošalje svog predstavnika na utakmicu protiv Radničkog u Nišu u 36. kolu Superlige.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.