Partizan nije potvrdio rastanak sa Angolom, šta se, zapravo, dešava?

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 10:14

Partizan nije potvrdio rastanak sa Angolom, šta se, zapravo, dešava?

Njega zaista nije bilo sinoć u ekipi protiv Huventuda, ali...

Partizan je u razmaku od 48 sati odigrao dve veoma važne utakmice u Evrokupu, prvo protiv Uniksa (89-86), pa sinoć protiv Huventuda (78-75) i značajno uvećao šanse za plasman u narednu fazu tog takmičenja, posle lošijeg starta sezone.

Između te dve utakmice, u medijima se pojavila i informacija da je Partizan navodno raskinuo ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Brajanom Angolom, koji nije uspeo da se izbori za minutažu ni kod Vlada Šćepanovića, a potom ni kod novog trenera Saša Filipovskog.

Partizan je sinoć u rosteru imao 11 igrača, bez Angole, ali Partizan još uvek nije ništa objavio u vezi eventualnog rastanka sa Angolom.

''Žurnal'' sada prenosi da je Angola dobio poziv reprezentacije Kolumbije da se priključi njihovom nacionalnom timu za mečeve koje će 27. novembra odigrati sa Venecuelom, a dan kasnije i sa Argentinom i da je zamolio svoje nadređene u Partizanu da mu dozvole da već sada otputuje u domovinu.

Po svemu sudeći, dozvolu je dobio, a sada se samo postavlja pitanje da li će se iz Kolumbije uopšte vraćati u Partizan, ili će narednih dana i zvanično doći do okončanja saradnje.

-
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ANGOLA OSTAJE U PARTIZANU? Šta se dešava sa košarkašem crno-belih?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2020

Ništa zvanično....Partizan je u razmaku od 48 sati odigrao dve veoma važne utakmice u Evrokupu, prvo protiv Uniksa (89-86), pa sinoć protiv Huventuda (78-75) i značajno uvećao šanse za plasman u narednu fazu tog takmičenja, posle lošijeg starta sezone. Između te dve utakmice, u medijima se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.